Frumusețe

Despre detergentul Perwoll Renew & Blossom

Perwoll Renew & Blossom

Soțul meu mă ajută la foarte multe treburi casnice dar spălarea rufelor îmi revine mie. El întodeauna bagă hainele albe cu cele colorate și ce iasă de acolo nu vreți să știți. Așa că am luat decizia să mă ocup doar eu de acest aspect.

Problema la noi în casă este că nu trece o zi fără să nu spălăm haine. Dacă trece cumva o zi, a doua zi recuperăm . De obicei pe lângă hainele purtate mai murdărim și câte trei prosoape pe zi, iar acum vara, fiind foarte cald și lenjeria de pat trebuie spălată foarte des . De la atâta spălat am obserat o decolorare a hainelor și a lenjeriei de pat, așa că am început folosirea detergentului Perwoll Renew & Blossom. Sunt foarte multumită de el deoarece hainele chiar au început parcă ”să prindă viață”. Culorile și-au recăpătat culoarea. Are și un miros foarte plăcut floral , elegant. Ador acest miros. Îmi crează o stare de relaxare când mă pun în pat, după o zi grea, pe lenjeria proaspăt spălată cu Perwoll.

Citește și : BuZZBox Selection, ediția de vară

Perwoll Renew & Blossom
Perwoll Renew & Blossom

Despre Perwoll Renew & Blossom

Perwoll este un detergent special ce îngrijește hainele: redă strălucirea culorilor și este delicat cu țesăturile, menținandu-le forma. În plus, acest detergent oferă și un parfum floral. Este potrivit pentru curățarea rufelor realizate din orice tip de material textil, ca tu sa te bucuri mai mult timp de hainele pe care le iubești.

Mai mult, formula inovatoare Perwoll Renew, datorită eficacității sale  la temperaturi scăzute, permite reducerea consumului de energie. Reînnoiește îmbrăcămintea, încercand astfel să încetinească comportamentele de cumparaturi excesive. În plus, Perwoll a lansat miscarea ”rethinkfashion” care are la bază conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbracaminte. RethinkFashion este o colecție de povești despre slow fashion, oamenii din spatele mișcării și hainele care fac parte din aceasta. Este și despre tine. Aici găsești inspirație și idei adecvate despre cum te poți implica și tu pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru noi toți. Cum te poți bucura de piesele tale de vestimentatie favorite mai mult timp.

Cu Perwoll hainele rezistă mai mult timp și în acest fel faci și economie.

Dacă vrei și tu să testezi produse gratuit prin BuzzStore înscrie-te aici.

Perwoll Renew & Blossom
Perwoll Renew & Blossom

Cu sigurantă v-ați întâlnit și voi cu problema decolorări hainelor. Voi ce folosiți pentru a le reda din nou culoarea?

11 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: