Dezvoltare personala

O casă mai mare printr-un credit ipotecar cu adevărat bun!

O casă mai mare printr-un credit cu adevărat bun?! Oare e posibil așa ceva?! Să analizăm,zic!

Pandemia a accelerat procesul de digitalizare. Inteligența artificială ne acaparează din ce în ce mai mult. Digitalizarea a luat amploare fantastic de mult în ultimul an în România… în toate domeniile de activitate. Încet, încet, joburile migrează către online. Oamenii muncesc de acasă. Copiii învață de acasă. Normalul de azi nu mai este normalul de ieri și nu va fi ca normalul de mâine. Am senzația că nu vom mai trăi niciodată normalitatea dinaintea pandemiei. Nu spun că va fi mai rău, însă odată ce am dezvoltat tehnici și aplicații deosebit de inteligente și evoluate, vom continua să le folosim și după exterminarea COVID-ului de pe fața pământului. Așadar, nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Am dat startul unei noi ere și… în fond, am început și-un nou deceniu odată cu 2021.

Datorită costurilor reduse pentru oamenii de afaceri, cred că pentru multe businessuri angajații vor continua să lucreze de acasă. Însă, ca să lucrezi de acasă ai nevoie de un spațiu mai mare, nu-i așa?! Ai nevoie de o casă care să îți satisfacă nevoile atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Ai nevoie de un biroul al tău, de un spațiu dedicat pentru job, de un colț special amenajat pentru a-ți desfășura munca la capacitate maximă, dând cel mai bun randament, fiindun pion valoros pentru companie.

Dar cum facem să avem locuințe mai mari care să ne îndeplinească atât nevoile familiale, cât și pe cele profesionale? Cum să achiziționăm imobile mai mari decât eram obișnuiți?! Dacă înainte într-un apartament cu 2 camere puteau locui decent 2 adulți și 2 copii, astăzi un astfel deapartament este complet insuficient și ineficient pentru aceiași oameni, mai ales dacă părinții lucrează de acasă, iar copiii au școala online. Pentru o astfel de familie este necesar un apartament cu cel puțin 3 camere, astfel încât fiecare membru să aibă propriul spațiu de lucru,studiu, etc.

Citește și : 5 paşi esenţiali pentru îndeplinirea obiectivelor

În România zilelor noastre cel mai accesibil și mai rapid mod de a achiziționa propria locuință este printr-un credit ipotecar. Dar mai iau oamenii credite în plină pandemie?! Cu siguranță da! Conform informațiilor publicate de brokerul de credite AVBS Credit pe site-ul propriu, în primele 10 luni ale anului 2020 băncile au acordat credite NOI în valoare de aproximativ 65 de miliarde de lei. În 2020 numărul creditelor noi a fost mai mare decât în 2019, iar cererea de credite ipotecare va continua să crească și mai mult în 2021 deoarece românii se îndreaptă cu aplomb către achiziționarea locuințelor mai spațioase și, preferabil, care să dispună de grădină și/sau terasă proprie.

Iar AVBS Credit, conform informațiilor publicate în comunicatul de presă din Forbes, este brokerul de credite cu capital 100% româneac numărul 1 din țara noastră care în decursul celor 13 ani de activitate a intermediat credite în valoare de peste 300 milioane de euro, pentru mai mult de 16.000 de clienți. 80% din aceste credite au fost chiar cele ipotecare! În concluzie,România are un super-expert în banking: AVBS Credit!

Deoarece instituțiile bancare din România au specificații diferite, condiții de eligibilitate diferite, soluții de creditare diferite și dobânzi diferite, ideal este să apelezi la un broker de credite profesionist pentru a te asigura că obții cel mai potrivit credit pentru tine. Astfel, brokerul de credite identifică soluția de finanțare potrivită și banca perfectă pentru tine, îți întocmește dosarul de credit de la A la Z, se ocupă de tot procesul de creditare și te ajută să obții de la banca aleasă, în cel mai scurt timp, împrumutul de care ai nevoie pentru achițizionarea locuinței mult dorite!

Vestea minunată este că serviciile AVBS Credit sunt 100% gratuite pentru clienți, brokeriide credite fiind comisionați de băncile și IFN-urile partenere!

Creditul obținut printr-un broker de credite este identic cu cel pe care l-ai lua direct de la bancă. Avantajele, însă, sunt multiple dacă apelezi la un broker de credite. Printr-un broker de credite obții mai rapid, în condiții mai bune, fără stres și fără alergătură, creditul potrivit ție: adică împrumutul care se pliază perfect pe nevoile tale, dar și pe profilul tău financiar și bancar.

Vrei o casă mai mare printr-un credit ipotecar cu adevărat bun? Apelează la un broker de credite! Iată, contractarea unui credit se poate desfășura într-un mod sigur, rapid și profesionist!

credit ipotecar

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri întopul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare,Bistrița, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin,Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, SatuMare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Târgu Mureș, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțarepentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare dinRomânia!

Sursă foto: canadianmortgagepro.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: