ametist
Lifestyle

Tu şti care sunt cristalele potrivite zodiei tale?

La un târg de bijuterii şi pietre semipreţioase la care am participat cu puţin timp în urmă, mi-a atras atenţia un cristal violet numit Ametist. Deşi era pe masă, eu îl vedem deja la gâtul meu formând un colier de la care greu îţi puteai lua ochii. L-am cumpărat fără să mai stau pe gânduri pentru că mă atrăgea ca un magnet.

Ajunsă acasă am început să citesc despre această piatră semipreţioasă şi am realizat că era chiar cristalul potrivit zodiei mele Săgetător. Wow ce coincidenţă rară, deoarece am ales-o fără să ştiu nimic despre ea. Abia acum am înţeles că defapt nu eu am ales-o pe ea, ci ea pe mine.

Citește și : Salvează lumea de cadouri inutile

Piatra de ametist- proprietăţi şi beneficii

Cristalul de ametist este o piatră semipreţioasă de culoare violet. Culoarea acestei pietre este dată de prezenţa ionilor de fier. Ametistul este cristalul divinităţii şi a spiritualităţii. Este cristalul compatibil zodiilor Peşti, Fecioară, Săgetător, Capricorn şi Vărsator, însă nu trebuie să te limitezi la această împărţire. Dacă îţi place, poartă-l deoarece beneficiile lui sunt extraordinare.

Piatra de ametist este protectorul pericolelor, a gândurilor negre şi a atacurilor psihice. Te ajută în momentele de frică, de vulnerabilitate dacă te temi de vreun pericol. Ametistul, la fel ca şi rubinul, îşi schimbă culoarea şi avertizează purtătorul asupra unui pericol.

Acest cristal miraculos amplifică respectul şi încrederea de sine, întăreşte sentimentul de mulţumire şi stimulează curajul şi capacitatea de concentrare. Ametistul aduce pacea interioară şi amplifică sentimetele de iubire şi dragoste.

Purtat în timpul nopţii sau pus sub pernă alungă coşmarurile, te ajută să ai un somn mai liniştit în caz de insomnii şi reduce sforăitul.

Ametist

Puterea vindecătoare a pietrei de Ametist

O altă calitate a pietrelor de Ametist este puterea lor vindecătoare. Te ajută în lupta contra viciilor precum alcoolismul şi dependenţa de ţigări. Lumina interioară a acestor pietre este folosită în ritualurile de vindecare benefice sănătăţii.

Proprietăţi:

  • întăreşte sistemul imunitar
  • ajută în cazurile de diabet
  • calmează durerile de cap
  • echilibrează sistemul endocrin
  • ajută la reglarea tensiuni arteriale

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: