Quandl crypto, Prețul Bitcoin rămâne cald, deoarece DeFi Boom continuă să fure lumina reflectoarelor


Sursă: oblic Oarecum similar cu vânzarea din martie, această corelație a văzut că scăderea de joi a stocurilor americane a avut un impact negativ asupra Bitcoin.

quandl crypto limita de retragere a depozitului hitbtc

Cu toate acestea, din moment ce stocurile din SUA nu se vor deschide luni, din cauza sărbătorii Zilei Muncii, Bitcoin ar putea avea o marjă de stabilizare. Acestea fiind spuse, direcția piețelor financiare tradiționale din această săptămână va avea probabil un impact major asupra evoluției prețurilor BTC. Drama DeFi și presiunea de vânzare Declinul săptămânii trecute ar fi putut fi influențat și de profiturile din spațiul DeFi.

A quand l’effet Covid?

SushiSwap SUSHI a fost quandl crypto mai fierbinte jeton de pe piață la începutul săptămânii trecute, dar exploatarea zilnică de noi jetoane necesită, de asemenea, un flux mare de capital pentru a menține prețul stabil. Între timp, AMPL a revenit într-o spirală a morții, după ce a scăzut joi sub 1 dolar, prețul scăzând la aproape 0,70 dolari.

Date DeFi Pulse arată că pe 2 septembrie, valoarea totală blocată în DeFi a fost de aproximativ 9,51 miliarde de dolari, în limită quandl crypto tranzacționare bitcoin ce quandl crypto la 6 septembrie, acest număr scăzuse la aproximativ 7,56 miliarde de dolari.

  1. Когда они вплотную приблизились к тому, что осталось от катастрофы, у Олвина сформировалась догадка, постепенно перешедшая в уверенность.
  2. Iq option wikipedia

O scădere a valorii totale blocate indică, de asemenea, o creștere a presiunii de vânzare. Totuși, ar trebui să menționăm că prețul acestor jetoane DeFi nu a trecut la zero peste noapte.

quandl crypto btc piețele care raportează la ato

Piața le-a dat încă o șansă și a menținut mingea rulată. Întoarcerile săptămânale ale jetoanelor DeFi majore, Bitcoin se descurca destul de bine în acest interval de timp și a existat o raliere semnificativă a prețurilor în perioada 30 august — 1 septembrie. Cu toate acestea, datele reflectă posibile măsuri de control al riscurilor luate de investitorii instituționali.

quandl crypto istoricul valorii bitcoinului

Dobânzile deschise scăzuseră la În special, pozițiile lungi în conturile de fonduri cu efect de levier au scăzut de la 4. Reducerea pozițiilor lungi, combinată cu creșterea pozițiilor scurte, reflectă prudență. Sursă: Quandl.

Prețul Bitcoin rămâne cald, deoarece DeFi Boom continuă să fure lumina reflectoarelor Această mișcare reduce semnificativ barierele pentru comercianții cu amănuntul care participă la DeFi, fără costuri suplimentare de gaze pe lanț. Moneda digitală de vârf a început o revenire miercuri și a atins un maxim săptămânal de Valoarea totală blocată în SushiSwap a scăzut brusc, după ce a scăzut recompensele de bloc în acest weekend.

Deși este probabil ca aceste scăderi să poată fi atribuite profitului normal, tendința pieței în zilele următoare va fi foarte importantă. Datele referitoare la indicele prețurilor de consum vor fi publicate vineri și ar trebui quandl crypto se dovedească perspicace, mai ales după ce Federal Reserve și-a revizuit politica privind ratele dobânzilor.

Prețul Bitcoin rămâne cald, deoarece DeFi Boom continuă să fure lumina reflectoarelor

În plus, jetoanele TRX blocate în SUN Genesis Mining se apropie de 7 miliarde, sau peste de milioane de dolari, astfel încât participanții la piață trebuie să fie atenți la risc după ce încep să se deblocheze în jurul valorii de 16 septembrie.

Nu sunteți un comerciant OKEx? Aflați cum să începeți tranzacționarea!

The Author has not filled his profile. Please share to your friends: Related articles.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Statele Unite ale Americii Traduceți Easily and quickly view the net worth of your personal portfolio. Keep track of the quantity of your personal commodities and automatically compute the market value of everything you own all at once. With a simple interface you can quickly pop in and check today's values on each or all of your personal commodities all in one place.