cadouri
Lifestyle

Salvează lumea de cadouri inutile

Mă întreb dacă ți s-a întâmplat și ție să primești cadouri promoționale sau de la firma la care lucrezi total inutile și nefolositore? Și după ce ai primit aceste cadouri să începi cea mai proastă scenă de teatru în care te prefaci foarte mulțumit de frică să nu superi pe cineva? Mie mi s-a întâmplat luna asta de două ori și nu mai am chef să mă prefac mulțumită.

Campanii promoționale

Primul caz a fost la începutul luni, când am participat la un concurs promoțional în care trebuia să cumpăr un produs și se putea câștiga o geantă. Îmi doream o geantă așa că am participat la concurs și spre fericirea mea am câștigat. M-am bucurat enorm de acest premiu, asta până a adus curierul geanta acasă.

Era o geantă foarte urâtă, de o calitate josnică, de un roz aprins care nu mergea asortată cu nimic. Doamne, ce am făcut să merit să își bată joc de mine? Adică voi cei care organizați campanii promoționale, vă plac cadourile astea? Ați ieși cu ele pe stradă? Nu prea cred. M-am tot gândit ce să fac cu ea? Să o fac cadou cuiva? Dar nu pot face asta. Mi-ar fi rușine să merg la cineva cu o asemenea geantă. Așa că dragilor v-am aruncat această gentuță roz direct în tomberon. Sper să nu se supere tomberonul pe mine!

În schimb, pentru că sunt o drăgută vă pot exemplifica ce înseamnă o geantă utilă și folositoare de care s-ar bucura orice femeie. Se poate folosi atât ca geantă, cât și pe post de sacoșă pentru cumpărături.

Citește și : Idei de cadouri de Crăciun

cadouri
cadouri

Aniversarea firmei

A doua oară luna asta când am fost surprinsă într-un mod „deosebit” a fost chiar Luni. Firma la care lucrez a împlinit 5 ani de activitate și directorul general s-a gândit să ne facă un mic cadou. Foarte bine, frumos gest m-am gândit eu inițial. După atâta muncă o mică atenție nu strică nimănui.

Deschid cadoul și găsesc o șapcă cu logo-ul firmei scris cât de mare s-a putut și un tricou de mărimea 3XL în condițiile în care eu port M. Poate am părut nepoliticoasă când am spus „Mulțumesc frumos de pijama dar mai am câteva acasă”,dar nici el nu a fost politicos dacă nu s-a putut interesa măcar ce mărime poartă fiecare. Nu știu dacă ei sunt conștienți că aceste cadouri nu o să le îmbrace nimeni și sunt doar bani aruncați.

Dragi antreprenori vă pot recomanda Todayadvertising.ro pentru cadouri personalizate dacă tot vreți să vă faceți angajați fericiți. Puteți găsi acolo cadouri chiar folositoare pe gustul și buzunarul fiecăruia. Tricourile le puteți alege în funcție de marimea fiecăruia și nu e nevoie să scrieți numele firmei chiar pe tot tricoul. Într-un colț scris micuț e mult mai drăguț.

cadouri

Cadouri drăguțe și utile pentru angajați

Agendă de lux
cadouri
Căști  wireless 
cadouri
Umbrelă
Jachetă

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: