Lifestyle

#StaiAcasă și comandă mâncarea LOKOFOOD!

Cu toți trecem printr-o perioadă dificilă, dar există și un lucru bun în tot acest impas. Suntem obligați să ne adaptăm foarte rapid la un nou stil de viață. Și norocul face să avem tehnologie și să putem face aproape orice de la distantă. Putem comunica cu prietenii sau familia, putem lucra online, putem face cumpărături online sau chiar putem comanda mâncarea gata preparată online. Dacă acest război cu dușmanul invizibil era acum 30 de ani era cu adevărat dificil, dar azi se pot rezolva multe probleme doar la un click distantă.

Tot într-un moment de cumpănă este lansată și compania LOKOFOOD.ro care sprijină deopotrivă afacerile afectate de criză și comunitatea locală căreia îi aparținem. LOKOFOOD.ro este o platformă de intermediere între restaurantele partenere și clienții care doresc să comande online mâncarea.

Care este restaurantul tău preferat?

Odată cu venirea acestei pandemi, întâlnirile cu prieteni în localurile noastre preferate s-au terminat. Dar asta nu ne oprește să comandăm preparatele noastre preferate acasă și în același timp să ajutăm și afacerile afectate de criză. Putem comanda mâncarea preferată și ne putem invita prieteni să ia prânzul cu noi printr-un videocall. În acest fel petrecem momente deosebite alături de cei dragi și nu mai pierdem timp cu gătitul.

THAI Kitchen

De reastaurantul THAI Kitchen din Târgu Mureș nu m-am putut despărți nici în aceste momente de autoizolare. Nimic nu mă poate izola de mâncarea mea preferată și THAI Kitchen chiar are preparate care creează dependență. Din 2007 de când s-a deschis, a urcat direct în topul restaurantelor mele preferate. Au preparate thailandeze si asiatice cu adevătat autentice. Una dintre peparatele mele preferate este Singapore Noodles. Sunt niște tăiței din ou cu ceapă, ciuperci, ardei dulce, ou, sos de arahide, porumb baby, muguri de fasole și turmeric. Eu adaug mereu și piept de pui sau creveți. Credeți-mă sunt absolut delicioși.

mâncarea Thai Kitchen
(sursa Thai Kitchen)

Citește și : Vacanţa la mare cu un buget mai mic

Country Pub

Un alt restaurant favorit din Târgu Mureș este Country Pub . Deși înfințat încă din 1991, eu am făcut cunoștintă cu gusturile lui deosebite abia acum doi ani la ziua de naștere a unei prietene. Credeți-mă am recuperat în acești doi ani tot ce am pierdut din 1991 încoace. Am încercat tot ce au în meniu și nu m-a dezamăgit nici un preparat. Ce m-a atras la mâncarea lor a fost preparatele tradiționale făcute ca la mama acasă. Și bineînțeles am și un preparat prefera, și anume Coastele de porc la cuptor cu varză murată și sosuri.

mâncarea Country Pub
(sursa Country Pub)

Abia aștept să aud care sunt restaurantele voastre preferate de care nu vă despărțiți nici în aceste momente de criză!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: