SuperBlog
Lifestyle

De ce particip la SuperBlog 2020?

Deși sunt începatoare la capitolul Blog, am auzit de această competiție SuperBlog chiar din primele zile. Încă de atunci mi-am zis ca voi participa cu siguranță la această competiție. Dar pe măsură ce a trecut timpul entuziasmul meu a scăzut. Mi-am dat seama că sunt foarte mulți bloggeri care se înscriu, și nu doar ca sunt foarte mulți dar sunt și foarte buni. Mi-am dat seama că aceasta este o competiție serioasă și că s-ar putea cu experiența mea, sa nu îi fac față. Mi-am dat seama ca în cazul unor rezultate proaste o sa fiu foarte dezamagită de mine și nu îmi doaream deloc asta.

Dar cu toate astea a venit și momentul mult așteptat și am decis totuși că vreau sa particip

De ce vreau sa particip la SuperBlog 2020 ?

Pentru o experientă de neuitat

Am stat și am analizat lucrurile bine și mi-am dat seama ca această competiție îmi va aduce doar de câstigat. Sunt sigură ca voi acumula multă experientă în ale scrisului și acesta este un lucru foarte important pentru mine. Îmi voi antrena mintea și voi învața să scriu și după cerințele altora nu doar după preferințele mele.

De dragul competiției

De dragul competiție a fost pentru mine și motiv de participare cât și un motiv de a sta în banca mea. Îmi place foarte mult competiția și de aceea nu suport să pierd. Dar mi-am dat seama ca nu prea e nimic de pierdut la această competiție. Este vorba doar de câștig. Mi-am dat seama ca voi câștiga multă experiență, prieteni noi de care ne leagă aceeași pasiune. Posibilitatea de a fi jurizat de un juriu profesionist și de a afla la ce nivel sunt. Și nu în ultimul rând am șansa sa câștig și niște premii foarte frumoase.

Citește și : Tu ști ce trebuie să faci în cazul unui accident rutier?

De dragul premiilor

Da chiar așa pentru premii. Îmi plac și mie premiile ca la toată lumea de alfel chiar dacă recunoaștem sau nu asta. Așa că voi încerca sa dau tot ce e mai bun din mine să merg și eu acasă măcar cu un premiu.

Cam atât pot sa spun despre SuperBlog 2020 deoarece nu cunosc prea mult mecanismul, dar vă țin la curent după competiție cu mai multe delalii.

Să înceapă adrenalina !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: