vacanţa
Lifestyle

Vacanţa la mare cu un buget mai mic

Ce înseamnă vacanţa?

Vacanţa poate însemna diferite lucruri pentru fiecare. Poate fi acel moment din an când încerci să te detaşezi de toate problemele cotidiene şi să te preocupi doar de tine. Sau acel moment pentru care ai pus ban peste ban pe tot parcursul anului doar pentru a reuşi pentru o săptamână sau doua să te răsfeţi din toate punctele de vedere. Este acel moment când pui stop problemelor şi dai startul distracţiei. Este momentul când şeful sau profesorii nu mai zbiară la tine şi nici nu îţi mai pot face vreo „surpriză” cu vreun test fulger sau vreo concediere.

Pentru mine vacanţa nu înseamnă decât mare şi soare. Este acel moment din an în care am voie să dorm şi până la ora 12 ziua, dar eu sunt pe plajă la 6 dimineaţa acultând briza marii şi citind o carte. Ador să simt soarele cum îmi încălzeşte pielea în dimineţiile de vară şi ador să mă ardă tâlpile de la nisipul fierbinte.

De anul acesta mi-am propus să fac sacrifici suplimentare şi să reuşesc să merg de două ori pe litoralul românesc.

V-am pregătit şi vouă câteva ponturi pentru o vacanţă la un preţ mai mic.

vacanţa

1.Fă rezervarea din timp

Cred că nu este un secret pentru nimeni că o vacanţă mai ieftină înseamă o vacanţă revervată din timp. Deşi majoritatea oamenilor ştiu acest lucru, preferă să-l ignore şi ajung să plătească pentru acelaşi concediu cu până la 40% mai mult. Nu doar că plătesc mai mult dar există şansa să nu mai găsească cazare la hotelul dorit. Aceştia vor trebui să se mulţumească cu ce rămane, asta dacă mai rămâne ceva.

2.Rezervă online

Trebuie să ştiţi că majoritatea hotelurilor au preţul mai mare dacă mergi direct la recepţie să rezervi o cameră. Deci cea mai bună variată pentru o cazare mai ieftină rămâne să rezervi vacanţa online. Eu anul acesta am ales să îmi rezerv cazare litoral Costineşti . Am rezervat o cameră pentru două persoane, de trei stele cu mic dejun inclus şi cu o reducere de 32%. Ador reducerile şi prefer întodeauna cazarea doar cu mic dejun deoarece prânzul şi cina îmi place să le iau în locuri diferite.

Citește și : Tu ce faci cu timpul tău liber?

3.Abonează-te la newslettere

Poate nu poţi să stai să vânezi mereu ofertele agenţiilor, atunci abonează-te să primeşti ultimele noutăţi şi oferte. O să fi surprins câte oferte şi promoţii vei primi fără să depui nici un efort. Tu trebuie doar să o alegi pe cea potrivită pentru tine.

4.Plăteşte cu cardul de cumpărături

Pentru mine a fost sigura variantă să reuşesc să îmi rezerv două vacanţe în aceeaşi vară. Litoralulromânesc.ro oferă această variantă, se poate face plata în rate dar fără nici o dobândă. Pentru mine să plătesc toată suma odată este un sacrificiu prea mare iar puşculiţa de concediu nu prea dă roade. Se găsesc în fiecare lună motive, ba intervin anumite probleme şi trece timpul şi eu nu am putut economisi nimic. Aşa că acestă variată este pentru mine varianta ideală. Eu fac rezervările de obicei în ianuarie şi până în iulie,august reuşesc să plătesc integral concediul.

Voi ce metode aveţi pentru a avea o vacanţă la un preţ mai mic?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: